Maak kennis met de nieuwe Lokale Aktie Groep!

De samenstelling van de Lokale Aktie Groep (LAG) voor LEADER Achterhoek in de periode 2024-2028 is bekend. Wij stellen de leden graag aan u voor.

De leden die namen de gemeenten deel uitmaken van de LAG en die de pitches en de projecten adviseren en beoordelen, zijn Marieke Frank (voorzitter LAG, Oost Gelre), Esther Ruesen (Aalten), Marjan Tulp (Doetinchem), Anne Leeflang (Berkelland), Bert Nijman (Winterswijk), Inge Vleemingh (Bronckhorst), Rudi Thomas (Lochem) en Wim Klompenhouwer (Oude IJsselstreek).
Ook adviserend en stemgerechtigd zijn de vertegenwoordigers van de volgende belangenorganisaties: Ria Vreman (Vereniging Dorpshuizen en Kleine Kernen Gelderland, DKK), René W.Chr. Dessing (stichting Erfgoed Lantfort, sEL), Marcella de Vos (Achterhoek Toerisme), Arjen Schutten (wethouder gemeente Oost Gelre), Anton Stapelkamp (Burgemeester gemeente Aalten, thema toerisme & recreatie).

De coördinator voor de nieuwe periode is Saskia Wiegers. De LAG is aangevuld met de volgende adviseurs: Winny Scheeringa (gemeente Berkelland), Arie Schoemaker (gemeente Winterswijk), Maurits Steverink (Achterhoek Food), Geert Kurvers (programma-adviseur, provincie Gelderland), Aleid Diepeveen (programma-adviseur, 8RHK ambassadeurs). Deze adviseurs ondersteunen de LAG en zijn niet stemgerechtigd. Peter Schrijver is agendalid namens het Waterschap Rijn en Oude IJssel (WRIJ).

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Contact informatie

Foto van Saskia Wiegers

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland
Leader Achterhoek is onderdeel van 8RHK Ambassadeurs

Logo's Logo's Logo's
Volg ons
© 2024 - LEADER Achterhoek heeft zijn website laten maken door Fervent Digital.