Gedeputeerde Jan Markink, voorzitter Achterhoek Food: ‘De Achterhoek heeft goud in handen met het voedsel dat hier geproduceerd wordt’

Op 28 oktober 2021 vond op het DRU Industriepark de tweede ronde tafel bijeenkomst van Achterhoek Food plaats. Tijdens deze bijeenkomst zaten foodproducenten, (horeca)ondernemers, bodemonderzoekers, studenten van horeca en foodopleidingen en vertegenwoordigers van zowel kennisinstituten als de overheid met elkaar in een zaal. Doel van deze ontmoeting was het samen toewerken naar een Achterhoek Food Manifest met de ambitie; een onderscheidende internationale foodregio.

Lees het uitgebreide verslag op de website van de Smaakacademie door hier te klikken.

Bekijk hier het filmverslag van de tweede ronde tafel en de visies van:
broodexpert Hans Som
voorzitter van het platform Achterhoek Food Jan Markink en Martin Scholten van Wageningen UR.

Tweede ronde tafel bijeenkomst LEADER Achterhoek Food

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Contact informatie

Foto van Saskia Wiegers

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland
Leader Achterhoek is onderdeel van 8RHK Ambassadeurs

Logo's Logo's Logo's
Volg ons
© 2024 - LEADER Achterhoek heeft zijn website laten maken door Fervent Digital.