Food & Agribusiness: Achterhoek als trekpleister voor foodies

Op 7 oktober 2022 verscheen er in Food & Agribusiness een artikel over de foodstrategie van de regio Achterhoek.

De Achterhoekse foodproducten zijn er, aan de kennis bij de jeugd wordt hard gewerkt. De Achterhoek zet stappen om tot een regionale voedselstrategie te komen die een bijdrage te levert aan verduurzaming, biodiversiteit, gezondheid, een afzetmarkt voor regionale agrarische kwaliteitsproducten en toerisme.

Het hele artikel staat hier online (betaalmuur)

 

Nieuwsbrief

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Contact informatie

Foto van Saskia Wiegers

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland
Leader Achterhoek is onderdeel van 8RHK Ambassadeurs

Logo's Logo's Logo's
Volg ons
© 2024 - LEADER Achterhoek heeft zijn website laten maken door Fervent Digital.